Loading

+38 (093) 911-22-00

[email protected]

Пн-Сб: 9.00 – 20.00 Вс: вихідний

Контакти

Сервісне обслуговування та ремонт Mitsubishi на СТО Ultra Service у Харкові

Дешевше ніж у дилера на 51% - без втрати дилерської гарантії!

Виберіть модель

Mitsubishi Lancer Mitsubishi Eclipse Mitsubishi L200 Mitsubishi Colt Mitsubishi Pajero Mitsubishi Grandis Mitsubishi Outlander Mitsubishi Galant Mitsubishi ASX
Виберіть послугу

Cервіс Мітсубісі

Кросовери і позашляховики цієї марки користуються високим попитом на вітчизняному авторинку. Вони характеризуються якісною збіркою, зручністю і економічністю експлуатації, мають комфортабельний салон. Щоб підтримувати автомобіль у справному стані, потрібно регулярно відвідувати спеціалізовану СТО Mitsubishi для регламентного сервісу та усунення неполадок на початковій стадії. Як показує практика, більшість проблем пов’язано з використанням неякісного палива, їзді по поганих дорогах, з підвищеним навантаженням.

В результаті з’являються збої в роботі двигуна, виходять з ладу компоненти ходової частини, АКПП, гальмівної системи. Також нашим майстрам часто доводиться усувати подряпини, вм’ятини та інші дефекти лакофарбового покриття. Всі ці роботи вимагають професійного підходу, який може забезпечити наша СТО Мітсубісі в Харкові і надати офіційну гарантію.

Послуги автосервісу Mitsubishi на СТО Ultra Service в Харкові

Основною конкурентною перевагою нашого автотехцентру є надання повного комплексу послуг, обслуговування авто будь-якої моделі, року випуску і комплектації. До переліку виконуваних робіт входить:

  1. Комп’ютерна діагностика Mitsubishi – огляду та комплексне тестування машини, спрямоване на виявлення неполадок на початковому етапі і оцінку технічного стану. Діагности використовують стенди останніх модифікацій, сканери та інші прилади, які фіксують мінімальні відхилення від нормативних показників. Зчитування і розшифровка кодів помилок дозволяє точно встановити проблемну ділянку, чого не можна домогтися іншими методами. Об’єктивність і достовірність результату – гарантується! На підставі всього діагностики складається план ремонту, заміни або відновлення деталей. Таке обстеження є частиною планового техогляду, проводиться при появі тривожних симптомів – появі сторонніх звуків, перевитраті паливно-мастильних матеріалів, погіршенні керованості. Перед покупкою машини також слід її продіагностувати, щоб отримати точну інформацію і прийняти правильне рішення про угоду.
  2. Поточний і капітальний ремонт автомобілів Mitsubishi з довічною гарантією на виконані роботи. ТР виконується в разі локальних поломок. Капремонт – масштабний захід, який включає розбирання авто, демонтаж мотора або інших агрегатів. На підставі комплексної перевірки та висновку діагноста складається декілька схем ремонту Mitsubishi – з установкою оригінальних або аналогових комплектуючих високої якості. Всі умови і конкретний варіант узгоджується з клієнтом, після чого автомайстра приступають до роботи. Ми ремонтуємо двигуни, турбіни, КПП, гальмівну, паливну систему. Усуваємо несправності в електрообладнанні, регулюємо розвал / сходження, виконуємо всі види слюсарних і рихтувальних робіт.
  3. Планове техобслуговування. Для забезпечення безпечних поїздок і підтримки всіх систем в працездатному стану рекомендується проходити технічний огляд, регламент і строки, якого передбачені заводом виробником. Процедури спрямовані на контроль стану ДВС, гальм, шин, виявлення і оперативне усунення неполадок. Заходи передбачають заміну робочих рідин, зношених або пошкоджених деталей, перевірку основних параметрів, регулювання. Періодичність проведення в середньому становить 15000 км пробігу, але слід робити поправку на умови експлуатації і стан техніки. У вартість ТО Mitsubishi входять виконані роботи та використані матеріали.
  4. Сезонне ТО. Завчасна підготовка до зміни сезону і погодних умов забезпечує безпеку і комфортність поїздок. В рамках ТО наносимо антикорозійний склад на елементи кузова, виконуємо шиномонтажні процедури, міняємо масло і технічні рідини, чистимо кондиціонер і грубку.
  5. Додатковий сервіс – автомийка, детейлінг, передпродажна підготовка, монтаж обладнання, чіп-тюнінг.

Переваги обслуговування і ремонту Мітсубісі на СТО Ultra Service

Послуги автосервісу Мітсубісі – це гарантовано висока якість обслуговування та відмінне техстан автомобіля. Наші конкурентні переваги:

  • Удобному розташування – в центрі Харкова.
  • Повний комплекс ремонтних робіт будь-якого виду і масштабу, успішне вирішення складних і нетипових завдань
  • Склад запчастин в оригіналі і копій, рідкісних і затребуваних. На комплектуючі дається гарантія на термін до 12 місяців.
  • Сучасна технічна оснащеність, обладнання останніх моделей, спеціальне програмне забезпечення.

Запишіться на відповідний день і час, і вас зустріне персональний менеджер. Поки авто буде на обслуговуванні, пропонуємо відпочити в нашому комфортному залі або скористатися безкоштовним трансфером.

Ціни на ремонт та ТО Mitsubishi

Ціни на ремонт двигуна

Ціни на ремонт коробки передач

Ціни на ремонт гальмівної системи

Ціни на технічне обслуговування

Ціни на заміну ременя ГРМ

Вартість ремонту підвіски

Вартість ремонту ГУР

Ціни на діагностику автомобіля

Вартість ремонту генератора

Ціни на ремонт стартера

Ціни на ремонт ходової

Ціни на ремонт електрики

Вартість ремонту зчеплення

Ціни на інші види послуг

Call Now Button